Menu
Your Cart

USB microfoon

USB microfoon kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Microfoon Specialist!

Merk: Apogee Model: 1717601
Microfoon in studiokwaliteit - voor onderwegHet apogee MiC Plus is een USB-microfoon in professionele studiokwaliteit voor aansluiting op uw iPad, iPhone, iPod touch, Mac of PC. Met de MiC.....
€ 339,00
Excl. BTW:€ 339,00
Merk: Blue Microphones Model: Blue Mic Logitech Blue Yeti Premium Usb-gamingmicrofoon - White
Maak je gaming setup compleet met de Logitech Blue Yeti Premium USB-gamingmicrofoon voor streaming - White Mist De Blue Yeti is ontworpen als de perfecte metgezel voor je headset, muis en toetsenbord uit de Aurora-collectie van Logitech G, en met de White Mist special edition krijgt je stream bovend..
€ 149,99
Excl. BTW:€ 149,99
Merk: Blue Microphones Model: Blue Mic Snowball Ice Usb-microfoon
De Snowball iCE van Blue is de snelste en gemakkelijkste manier om geluid van hoge kwaliteit te krijgen voor opnamen en streaming. Aangedreven door een aangepaste cardioïde condensercapsule, levert hij kristalheldere geluidskwaliteit die lichtjaren voorloopt op je ingebouwde computermicrofoon. Met ..
€ 78,64
Excl. BTW:€ 64,99
Merk: Blue Microphones Model: Blue Mic Snowball Ice Zwart Usb-microfoon
De Blue Snowball iCE Black is een USB-condensatormicrofoon voor opnemen en streamen van hoge kwaliteit. De microfoon is compatibel met Mac en pc. Begin direct met opnemen door plug-and-play. Deze stijlvolle Blue Snowball iCE Black levert kristalheldere geluidskwaliteit en is Skype- en Discord-gecert..
€ 76,23
Excl. BTW:€ 63,00
Merk: Blue Microphones Model: Blue Mic Snowball Wit Usb-microfoon
Met de Snowball USB-microfoon leg je op een simpele manier studiokwaliteit audio vast ten behoeve van vocalen, muziek, multimediaproductie en gaming. Het unieke ontwerp met het tweevoudige kapsel staat garant voor een rijke, natuurgetrouwe sound, terwijl drie opnamefuncties – cardioïde, omni en c..
€ 102,84
Excl. BTW:€ 84,99
Merk: Blue Microphones Model: Blue Mic Snowball Zilver Usb-microfoon
Met de Snowball USB-microfoon leg je op een simpele manier studiokwaliteit audio vast ten behoeve van vocalen, muziek, multimediaproductie en gaming. Het unieke ontwerp met het tweevoudige kapsel staat garant voor een rijke, natuurgetrouwe sound, terwijl drie opnamefuncties – cardioïde, omni en c..
€ 102,84
Excl. BTW:€ 84,99
Merk: Blue Microphones Model: Blue Mic Yeti Blackout Usb-microfoon
De Blue Yeti Blackout is een USB-microfoon waarmee je gemakkelijk opnamen van studiokwaliteit maakt. De microfoon is compatibel met Mac en pc. Begin direct met opnemen door plug-and-play. Door de tri-capsule-technologie produceert de microfoon ongerepte opnamen. Daarnaast beschikt de Blue Yeti Black..
€ 139,99
Excl. BTW:€ 139,99
Merk: Blue Microphones Model: Blue Mic Yeti Nano Shadow Grey Usb-microfoon
De Blue Yeti Nano Shadow Grey is een USB-condensatormicrofoon voor opnemen en streamen. Begin direct met opnemen door de plug-and-play-bediening met Mac en pc. De Blue Yeti Nano Shadow Grey beschikt over diverse patrooninstellingen, zodat je gemakkelijk vocalen opneemt voor podcasts, gamestreaming, ..
€ 145,19
Excl. BTW:€ 119,99
Merk: Blue Microphones Model: Blue Mic Yeti Nano Zwart Usb-microfoon
Yeti Nano is een USB-microfoon die is ontworpen voor podcasts, YouTube-video's, gamestreaming, Skype/VoIP en voice-overs van studiokwaliteit. Yeti Nano is geïnspireerd door de bestverkopende Blue Yeti-microfoon en biedt 24-bits geluidskwaliteit, een compact ontwerp en plug-and-play zodat je direct ..
€ 121,00
Excl. BTW:€ 100,00
Merk: Blue Microphones Model: Blue Mic Yeti X Blackout Usb-microfoon
De Blue Yeti X Blackout is een USB-microfoon voor opnemen en streamen. De microfoon is compatibel met Mac en pc. Deze microfoon beschikt over diverse patrooninstellingen, zodat je gemakkelijk vocalen opneemt voor podcasts, gamestreaming, Skype-gesprekken, YouTube-voice-overs of muziek. Met een verli..
€ 217,79
Excl. BTW:€ 179,99
Merk: Logitech Model: studio microfoons
Met deze streaming bundel laat je jouw stem horen met de Blue Yeti en shine je op iedereens beeldscherm met de C922Pro Streaming Webcam. Of je nu op YouTube video¿s maakt of via Twitch streamt, je gaat direct aan de slag met deze set. Kies tussen 4 verschillende richtingskarakteristieken, waardoor j..
€ 188,00
Excl. BTW:€ 188,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 59