Menu
Your Cart

HyperX

Merk: HyperX Model: Hyperx 4p5e2aa
De HyperX DuoCast zwart is een stijlvolle USB-microfoon waarmee jij hoogwaardig geluid opneemt. Hij is uitermate geschikt voor tijdens het gamen, werken of voor content creatie. Hij heeft een minimalistisch design met smalle voet en is voorzien van een schokbreker zodat je geen last hebt van vibrati..
€ 102,85
Excl. BTW:€ 85,00
Merk: HyperX Model: studio microfoons
Met de HyperX QuadCast neem je jouw stem op in hoge geluidskwaliteit. Of je nu online praat met je vrienden, een podcast opneemt of aan het streamen bent. De microfoon zorgt voor een heldere opname. Dankzij de 4 verschillende richtingskarakteristieken gebruik je de microfoon voor verschillende soort..
€ 120,00
Excl. BTW:€ 120,00
Merk: HyperX Model: studio microfoons
Met de HyperX QuadCast S neem je jouw stem in hoge geluidskwaliteit op. Of je nu online praat met je vrienden, een podcast opneemt of aan het streamen bent. De microfoon zorgt voor een heldere opname. Verlicht de HyperX Quadcast S in je favoriete kleur, dankzij de RGB functie. Zo past de microfoon a..
€ 150,00
Excl. BTW:€ 150,00
Merk: HyperX Model: Hyperx Quadcast S
De HyperX Quadcast wit is een stijlvolle USB-microfoon waarmee jij hoogwaardig geluid opneemt. Hij is uitermate geschikt voor tijdens het gamen, werken of voor content creatie. Hij heeft een minimalistisch design met smalle voet en is voorzien van een schokbreker zodat je geen last hebt van vibratie..
€ 176,66
Excl. BTW:€ 146,00
Merk: HyperX Model: studio microfoons
Met de HyperX QuadCast S Wit neem je jouw stem in hoge geluidskwaliteit op. Of je nu online praat met je vrienden, een podcast opneemt of aan het streamen bent. De microfoon zorgt voor een heldere opname. Verlicht de HyperX Quadcast S in je favoriete kleur, dankzij de RGB functie. Zo past de microfo..
€ 180,00
Excl. BTW:€ 180,00
Merk: HyperX Model: Hyperx Quadcast S Rgb Usb Condenser Microphone (pc/ps4/mac)
De HyperX QuadCast S RGB USB Condenser Microphone is een USB-microfoon die speciiaal gemaakt is gamers, streamers en content creators. Dit apparaat levert geluidsopnames van zeer hoge kwaliteit. De RGB-verlichting en dynamische effecten pas jij via HyperX NGENUITY-software en geven elke stream of se..
€ 168,19
Excl. BTW:€ 139,00
Merk: HyperX Model: Hyperx Quadcast Usb Condensor Gaming Microfoon
De HyperX QuadCast USB Condensor Gaming Microfoon is een volledig uitgeruste, all-inclusive stand-alone mic voor streamers, content-creators en gamers die op zoek zijn naar een condensatormicrofoon met een hoogwaardige geluidskwaliteit. De microfoon bevat zijn eigen trillingsdempende shockmount om d..
€ 129,47
Excl. BTW:€ 107,00
Merk: HyperX Model: studio microfoons
De HyperX Solocast is een microfoon die perfect is voor het opnemen van podcast of muziek opnames. Je verbindt de microfoon gemakkelijk met een usb kabel aan je pc of PlayStation 4. Dit betekent dat je geen externe geluidskaart nodig hebt en je direct start met opnemen. Je plaatst de microfoon dankz..
€ 69,00
Excl. BTW:€ 69,00
Merk: HyperX Model: studio microfoons
De HyperX Solocast Wit is een microfoon die perfect is voor het opnemen van podcast of muziek opnames. Je verbindt de microfoon gemakkelijk met een usb kabel aan je pc of PlayStation 4. Dit betekent dat je geen externe geluidskaart nodig hebt en je direct start met opnemen. Je plaatst de microfoon d..
€ 75,00
Excl. BTW:€ 75,00
Merk: HyperX Model: Hyperx Solocast Usb Condenser Microphone (pc/mac/ps4)
De HyperX SoloCast USB Condenser Microphone is onmisbaar voor video-editors, streamers en gamers die een USB-microfoon met geweldige geluidskwaliteit zoeken. De plug-en-playmicrofoon is gemakkelijk te gebruiken dankzij populaire functionaliteit zoals de tap-to-mute-sensor met LED-statusindicator. De..
€ 75,02
Excl. BTW:€ 62,00
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10